The Entity

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Assalamualaikum. Writing all the way from Belgaum, Karnataka, India. Missing Malaysia so much. But everything is just perfectly fine here. India makes people not just live, but SURVIVE. :)

Welcome Message

And remember, it always rain hard for those who deserve The Sun. :)

Friday, 14 May 2010

Kembali dengan gambar...

Aku mungkin seorang amatur. Aku suka bergambar, suka jadi model gambar, suke jadi tukang ambik gambar aka photographer. Dah lama impikan DSLR atau yang paling cikai pun Sony Cybershot untuk mendapatkan hasil yang memuaskan, tapi apakah daya, nama pun penganggur tegar, mana nak dapat duit??? Kecuali ada orang sudi menemani aku merompak bank negara malam ni? (siot hari jumaat nak rompak) Ayah aku pulak ckp, watpe nak kamera lagi, henfon tu kan ada? :{ BILE lah die nak memahami aku?

Walaupun aku sedih hati nak pergi UiTM Ahad depan, aku tetap pasang niat melawat tempat aku tu. Ada la dua tiga gambar aku ambik. Kat Puncak Alam tu cantik tu, taklah cantik sangat. Cantik lagi Moscow kuttt....(tgk hati pun cakap moscow lagi cantik), dahlah bangunan semua takda tulis faculty apa, jadi bile sampai terkapai-kapai dalam akal, apekah bangunan itu punya fungsi? Hahaha. DAH2 LA TU..layan je la gambar aku snap ni...

inilah tempat bakal aku duduk2 sembang kosong, belajar macam mad dog utk dapat 4 rata.

inilah tempatnya untuk mendaftar:) kat sini lah kantinnya, aka cafe, tgk tv semua kat sini

Kolej RAFFLESIA yang busuk dari dekat....frankly tak siap 100%

Puncak Alam UiTM...inilah wajahnya dari jauh.....memang kalau nak fly, alamatnya kirim salam je la:P

faculty bende ni? tapi cantik almost mcm prince court tempat aku nak kerja nanti. wahaha

pokok palma? Ape yer ada dalam ni?

Tangga Batu Caves pun ada kat sini, usaha itu tangga UiTM. hahaha. bolehlah aku kurus kembali. hehehe:P

tangga dari dekat. Agaknya, kalau subuh2 naik tangga ni boleh lah merasa kabus dengan syok nya! Hahaha.

5 comments:

Nina-chan said...

wah bestnyer :( nakkk pergiii!!

Raja Syuhadah said...

slm..
dayana..u
ade amik gmbr kt intec shah alam x..
or uitm seksyen 17?

dayanaazhar:) said...

sorry raja, takde... u pi sana ke

tunbegia said...

semoga berjaya dengan tangga usaha itu,

salamm,

Raja Syuhadah said...

owh...its ok..
thanks btw for replying..hehe..
yup2..i amik sne..