The Entity

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Assalamualaikum. Writing all the way from Belgaum, Karnataka, India. Missing Malaysia so much. But everything is just perfectly fine here. India makes people not just live, but SURVIVE. :)

Welcome Message

And remember, it always rain hard for those who deserve The Sun. :)

Thursday, 12 August 2010

Rasa nak nangis!

......sebab dapat markah mathematics sikit sangat-sangat. Macam tak pernah study math pun, apalah nasib badan.

......sebab hari pertama puasa, Bazaar Ramadan UiTM Puncak Alam, dah sold out. Tak nampak jualan juadah yang enak-enak. Hanya kepala orang yang berlainan warna sahaja kelihatan. -______-'

.......sebab makan sorang-sorang. Dulu, sesama mak ayah, adik-beradik, dan mak cik pak cik. Baru best rebut-rebut ayam percik, rebut-rebut Jus Tembikai dan kuih pelita. Sekarang soran-sorang....sayu sungguh!

........sebab tadi waktu lecture mathematics, memang sudah seperti dijangka, mata terlelap jua. Tidak kutahan lagi. Oleh itu, segala apa yang diajar oleh Miss Hafizah di depan memang entah ke mana. Maaf! Saya tadi pergi ke New York jap. Sekarang, kenelah pinjam notes orang lain untuk copy.-___________-"

.........sebab terlepas tarawih akibat mandi lambat, kawan tinggalkan, masjid jauh, masjid ramai...banyak giler alasan bodoh. -........-"

2 comments:

Ct SoLeHa said...

hehe..sian sama adik..xpe2

mane satu blog adik??ade 3..yg ni ke yg sll update?

. said...

cool lah dayana~ baru test.belum exam lg. :D :D